Referenties

Arends Schilderwerken

 

Het is een schilder waar je niet naar om hoef te kijken

Referentie: Al vele malen heeft dhr. Arends ons huis geschilderd. Steeds tot volle tevredenheid. Zo nu en dan komt hij langs om te kijken of er iets aan het schilderwerk gedaan moet worden. Zo ja, dan gaat hij aan de slag. Het is jammer dat zo’n goede schilder geen koffie lust. Hij drinkt thee. Dat is toch niet gezellig. Jammer dat ze dat niet bij zijn opleiding hebben geleerd! Ik denk dat ik hem voortaan maar buiten laat theedrinken. Het is een schilder waar je niet naar om hoef te kijken. Als er b.v. houtrot wordt geconstateerd dan knapt hij dat prima op. Hij heeft er prima gereedschap voor. Een schilder om te hebben. Gewoon even bellen en je hebt hem. Toch jammer van dat thee drinken! Rij voorzichtig met je motor. Ben in Rolde. Doe maar rustig aan: Je hebt je leven voor je, De rest heb je al gehad.

Super service

Referentie: Een zelf gedane behangklus was een fiasco geworden. Verkeerde behanglijm, verkeerd behang en een heel verkeerde ondergrond! Met spoed Arends Schilderwerken gebeld. Deze was binnen een half uur bij mij thuis en overzag de ellende. (Op zaterdag!) Twee dagen later heeft hij van een ramp, een prachtig strakke muur gemaakt! En dat, terwijl de onderliggende verflaag los was gekomen en was gaan bladderen. Met een muur als bij mij, heeft hij een kunststukje geleverd! Daarna nog tot 2 keer toe komen controleren of het behang goed bleef zitten en de bobbels wegtrokken. Super service, keurig gewerkt en top resultaat! Ik kan Arends Schilderwerken aan iedereen aanbevelen! Renée Davelaar

Goed werk afgeleverd

Onlangs heb ik mijn huis laten schilderen en behangen door Arends Schilderwerken. Ik heb destijds er voor gekozen om Arends Schilderwerken in te huren, door referenties van mond tot mond reclame en ik kende Dhr. Arends persoonlijk. In eerste instantie had ik het idee om het huis volledig te sausen, en had ik geen voorkeur voor behang. Dhr. Arends is bij mij langs geweest om te adviseren, wat de mogelijkheden waren. Tevens heeft hij mij toen verschillende opties laten zien, en mij goed geïnformeerd. Dhr. Arends heeft goed werk afgeleverd, en zijn afspraken nagekomen. Ik kan Arends Schilderwerken zeker aanbevelen. J. Kootstra.

    Referentie geven?

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.