Schilderwerken

Voor binnen en buiten

Goed schilderwerk is een visitekaartje voor uw woning. Door dit zelf goed bij te houden, of dit door uw vakman uit te laten voeren verlengd u de levensduur van het schilderwerk en voorkomt u achterstallig onderhoud. Het gebeurt vaak dat het schilderwerk uitgesteld wordt, geen tijd, geen zin of te weinig vakkennis. Door tijdig ingrijpen, voorkomt u onvoorziene uitgaven.

Denk hierbij aan houtrot, lekkage en grote schilderbeurten met extra krabwerk. Indien er toch achterstallig schilderwerk aanwezig is lossen wij dit graag voor u op met professionele producten en vakkundige verwerking zodat uw schilderwerk er strak en verzorgd uitziet.

Voorkom achterstallig onderhoud

Het schilderen van verweerde, verkleurde en /of beschadigde kunstof kozijnen, ramen, deuren of betimmering behoort ook tot de mogelijkheden. Drie of vier jaar na een door ons geleverd buitenschilderwerk, kunnen wij, als u het op prijs stelt, contact met u opnemen, om een gratis inspectie uit te voeren van de staat van het schilderwerk.

Samen met u kunnen wij diverse aandachtspunten doornemen die u zelf kunt herstellen of dat wij dat voor u uitvoeren. Voorkom achterstallig onderhoud, kostenbesparend, vakmanschap, professionele producten, gratis inspectie op geleverd schilderwerk op de door u gewenst tijdstip, gratis vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.

Delen op Social Media
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Heeft u vragen?

(* = altijd invullen)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.