Schilderwerken

Voor binnen en buiten

Goed schilderwerk is een visitekaartje voor uw woning. Door dit zelf goed bij te houden, of dit door uw vakman uit te laten voeren verlengd u de levensduur van het schilderwerk en voorkomt u achterstallig onderhoud. Het gebeurt vaak dat het schilderwerk uitgesteld wordt, geen tijd, geen zin of te weinig vakkennis. Door tijdig ingrijpen, voorkomt u onvoorziene uitgaven.

Denk hierbij aan houtrot, lekkage en grote schilderbeurten met extra krabwerk. Indien er toch achterstallig schilderwerk aanwezig is lossen wij dit graag voor u op met professionele producten en vakkundige verwerking zodat uw schilderwerk er strak en verzorgd uitziet.

Voorkom achterstallig onderhoud

Het schilderen van verweerde, verkleurde en /of beschadigde kunstof kozijnen, ramen, deuren of betimmering behoort ook tot de mogelijkheden. Drie of vier jaar na een door ons geleverd buitenschilderwerk, kunnen wij, als u het op prijs stelt, contact met u opnemen, om een gratis inspectie uit te voeren van de staat van het schilderwerk.

Samen met u kunnen wij diverse aandachtspunten doornemen die u zelf kunt herstellen of dat wij dat voor u uitvoeren. Voorkom achterstallig onderhoud, kostenbesparend, vakmanschap, professionele producten, gratis inspectie op geleverd schilderwerk op de door u gewenst tijdstip, gratis vrijblijvende offerte

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.

    Heeft u vragen?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.