Houtrot

Uw kozijn kan weer jaren mee

Heeft u houtrot aan uw kozijnen, deuren, ramen of betimmering en denkt u gelijk aan een nieuw kozijn, deur of raam? Vaak is dit niet nodig. In veel gevallen is het repareren van uw houten kozijn, deur of raam goedkoper dan het uitslopen en geheel vernieuwen.

Door langdurig in watering ontstaat er vaak houtrot. Dit kan gebeuren doordat de kitlaag niet waterdicht is of een onderdorpel die te dicht op een terraslaag zit. Ook kan het zijn dat een soldeerlaag van de dakgoot lek is of de omtrekspeling van een raam of deur te klein is.

Wij kunnen na inspectie u adviseren wat voor u de voordeligste oplossing is. In veel gevallen is dit te repareren door nieuwe technieken en hoogwaardige materialen, bijvoorbeeld het plaatsen van de zo genoemde neuslat. Deze lat overlapt na het schilderen van de onderdorpel de gehele onderdorpel waar door het oude kozijn, raam of deur weer jaren mee gaat.

Niet rendabel?

Indien het herstellen van houtrot niet rendabel is en er nieuwe kozijnen, ramen of deuren geplaatst moet worden, kunnen wij u geheel vrijblijvend offerte  verzorgen.

Uw voordeel

  • kosten besparend
  • korte lijnen
  • geen wacht tijden op herstel of vervanging
  • milieu besparend

Heeft uw woning houtrot? Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.

 

    Heeft u vragen?

    (* = altijd invullen)

    Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.