Arends Schilderwerken

Sinds 1977

Mijn naam is Martin Arends. Na mijn opleiding van aspirant gezel tot en met schilders ondernemersopleiding, ben ik begonnen met werken bij diverse schildersbedrijven. Hiermee heb ik de basis gelegd voor de kwaliteiten die ik als schilder wens te leveren. Na 22 jaar ervaring als schilder, ben ik in 1997 gestart met Arends Schilderwerken in Rolde. Door grote gedrevenheid en opgedane kennis van materialen, technieken en contacten met bedrijven, heeft dit er toe geleid, dat mijn onderneming een allround bedrijf is geworden.

Particulieren, Vereniging Van Eigenaren en bouwbedrijven

In mijn bedrijf ben ik werkzaam voor particulieren, Vereniging Van Eigenaren ( V.V.E. ) en bouwbedrijven. Daarnaast ben ik met twee à drie gekwalificeerde schilders aan het werk. Mijn speerpunt hierin is dat ik zelf klanten bezoek en zoveel mogelijk zelf aan het werk ben in de praktijk, zodat ik zo flexibel, accuraat en betrouwbaar kan werken met korte lijnen. Wij werken vanuit een magazijn waar onze materialen en voorraden worden opgeslagen. Door het gebruik van een geheel ingerichte mobiel magazijn/werkplaats, kan de continuïteit van de werkzaamheden zoveel mogelijk worden gewaarborgd.

Waarom is onze AF-erkenning voor u belangrijk?

aflogoDe AF-Erkenningsregeling is een initiatief van Koninklijke FOSAG, de ondernemersorganisatie van de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche. Met ons, als AF-erkend schildersbedrijf, bent u zeker van uitstekende kwaliteit, vakmanschap, duidelijke afspraken en een uitgebreide garantie op het geleverde werk.

Gegarandeerd de nodige vakdiploma’s

We verzorgen uw opdracht perfect en we hebben hiervoor gegarandeerd de nodige vakdiploma’s. We hanteren een heldere offerte en maken duidelijke afspraken o.b.v. de leveringsvoorwaarden die zijn afgesproken met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

AF-erkend garanties en leveringsvoorwaarden

Wij als AF-erkend schildersbedrijf werken als enige in de branche volgens de garanties en leveringsvoorwaarden die zijn afgesproken met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De garantie is minimaal twee jaar op buitenwerk en minimaal vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen. Heeft u tijdens of na de opdracht toch klachten, dan kunt u bij de Stichting AF-Erkenningsregeling terecht. In goed onderling overleg wordt bijna altijd een oplossing gevonden. Als het nodig is, kunt u een beroep doen op de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken. De Stichting AF is hierbij aangesloten.