Waarom is onze AF-erkenning voor u belangrijk?

De AF-Erkenningsregeling is een initiatief van Koninklijke FOSAG, de ondernemersorganisatie van de schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Met ons, als AF-erkend schildersbedrijf, bent u zeker van uitstekende kwaliteit, vakmanschap, duidelijke afspraken en een uitgebreide garantie op het geleverde werk.

We verzorgen uw opdracht perfect en we hebben hiervoor gegarandeerd de nodige vakdiploma’s.
We hanteren een heldere offerte en maken duidelijke afspraken o.b.v. de leveringsvoorwaarden die zijn afgesproken met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.

Wij als AF-erkend schildersbedrijf werken als enige in de branche volgens de garanties en leveringsvoorwaarden die zijn afgesproken met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. De garantie is minimaal twee jaar op buitenwerk en minimaal vier jaar op het binnenwerk, afhankelijk van het verfsysteem en het aantal aangebrachte lagen.

Heeft u tijdens of na de opdracht toch klachten, dan kunt u bij de Stichting AF-Erkenningsregeling terecht. In goed onderling overleg wordt bijna altijd een oplossing gevonden. Als het nodig is, kunt u een beroep doen op de onafhankelijke Stichting Geschillencommissie voor Consumentenzaken. De Stichting AF is hierbij aangesloten.