De peuters en baby’s konden snel weer op hun oude plek spelen

Het jaar 2014 begon voor Arends Schilderwerken al heel mooi. Aan ons was de eer om bij Stichting kinderopvang Rolde het binnen,- en buitenschilderwerk uit te mogen voeren. Er werden goede afspraken gemaakt over waar te beginnen, zodat de leiding ruimtes vrij kon maken waar er ongestoord geschilderd kan worden. Uiteraard word op een binnenklus met water gedragen verf gewerkt. De grote voordelen zijn, dat het materiaal snel droogt, niet stinkt en milieu vriendelijk is.

Naast dat het bijzonder gezellig en druk was bij de kinderopvang,moet er wel door gewerkt worden om de peuters en baby’s zo snel mogelijk op hun oude plek te laten spelen. Bijzonder mooi was de reacties van ouders die zo positief reageerden op de verfrissende schildersbeurt. Nadat het binnenschilderwerk klaar was en het zonnetje in het voorjaar begon te schijnen konden wij buiten starten met de schilderwerkzaamheden. Buiten het herstellen van een paar kleine stukjes houtrot, zag het schilderwerk er nog redelijk netjes uit en konden wij daardoor ook vlot door werken.

Opnieuw gecertificeerd

Omdat ik AF erkend ben, kregen wij een technische keuring m.b.t. ons schilder- en administratiewerk. Omdat wij net met deze buitenklus zijn begonnen kon de keurmeester nog geen afgeschilderde bouwdelen zien, wat voor hem wel noodzakelijk was. Waarop ik met trots tegen de man kon zeggen, dan kijken wij toch binnen, daar hebben wij in de winter alle binnen schilderwerk uitgevoerd. Na het invullen van zijn rapport en beoordeling van het schilderwerk blijkt dat wij ons de komende jaren weer een AF-schilder mogen noemen.

Mede door de goede samenwerking met de mensen van de kinderopvang Rolde hebben wij daar prettig kunnen werken.

Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u een vrijblijvende offerte, neem dan gerust contact met ons op.